French Press

გაფილტრულ ყავებს შორის French Press-ით მომზადებული ყავა ყველაზე ახლოს არის ყავის "კლასიკურ" გემოსთან

French Press-ით მომზადებული ყავა ყველაზე ინტენსიური და კომპლექსურია, ახასიათებს ბლანტი, ზეთოვანი სხეული და მდიდარი გემო

მომზადების წესი:

ნაბიჯი 1

ფრანგულ პრესს ვდგავთ სასწორზე, შემდეგ ვათავსებთ მსხვილად დაფქვილ 20 გრამ ყავას, ვასხავთ 250 მლ წყალს და ვრთავთ ტაიმერს.

ნაბიჯი 2

ვურევთ წრიული მოძრაობით 8-10 ჯერ.

ნაბიჯი 3

ვაფარებთ ხუფს თავზე ისე რომ წყლის ზედაპირზე იყოს და ველოდებით 4 წუთის გასვლას.

ნაბიჯი 4

ვპრესავთ ნელა, რომ არ მოვახდინოთ ყავის ნალექზე ზემოქმედება.

ნაბიჯი 5

ჩამოასხით ფრთხილად, ისე რომ არ გადმოყვეს ყავის ნაწილაკები.

კონტაქტი

სამუშაო საათები

ორშ - კვირ   09:00 – 23:00

  • https://www.facebook.com/coffeelabge
  • https://www.instagram.com/coffee_lab